Nejnovější recenze ze sekce Dětské zbraně
- Super
Není to zrovna dobrá zbraň na všichni proti všem. Furt nabíjet.
Je to jedna z horších automatických zbraní. Nekupoval bych jí příště. Doporučil bych něco jiného si vybrat.
Bohužel právě nunčaky které jsem chtěl pro syna neobsahoval -Rappa Ninja set s nunčaky a hvězdicí i když v popisu to máte napsáno i na fotografii
- Rychle dodání
- Obrázek odpovídá výrobku
vnuk si sním hodně vyhraje, kvalitní výrobek
Kluci byli nadšení, že mají pistolky. Jen ty náboje s přísavkou by se mohly přisát na podložku, v našem případě na skleněné dveře, ale to se při výstřelu nestalo a padaly na zem. Ale kluci měli radost i tak.
- Má vysoký dostřel
- Je odolná
- Nezasekává se
- Dokáže nahradit i větší zbraň
nic
Super, prisavky nebolí. Dostřel cca 8 m. Synovi je 3,5 ale nema silu natahnout pist. Navíc se vztekal a praštil s puškou o zem a ulomil pažbu. Opraveno, ted uz snad vydrzi. Pekne se pricucava na hladke povrchy. Jeste je jedna oranzovo cerna vzduchovka, ta je lepší, bytelnější. Ma těžší naboje a větší sílu, ale je třeba ještě větší síly pro natažení pístu.
Uz bych nekoupil. Po nataceni pačky vzadu na pistoli máte "nabito" pak zastrčíte přísavku. Problem je, že 3 lete dite páčku nenatáhne. Dale, że náboj sám vypadne při sklopení zbraně. Dostřel max 2 -3 m i s elevací. Obe pistole spatne fungovali, musel jsem je rozebrat /3 šroubky/ a namazat pojezdy, pak ok.
- vypada jak vyncestrovka
- vnuk spokojen
zatím není vyzkoušen
- bytelné provedení
- bezproblémová funkčnost
Hračka je pěkná, snáze ovladatelná pěkně zpracovaná, střelba je rychlá a bez zasekávání.
- rychlost dodávky
- Rychlá střelba
- Nechápu proč to má napájení na 4 tužkové baterie a ne jeb třeba na dvě
- Zasekavaji se náboje v zásobníku,ale jinak fphode
Celkově dobré zpracování a manipulace.
Super dárek, stále baví a to je nejdůležitější
Čekal jsem neco vhodnějšího pro děti, u pistole je tuhá spoušt, spatně se mačká a je to moc hlučné.
- Minecraft krumpáč
- Pokud někdo miluje Minecraft, bude se mu to líbit
- Na vystavení a jen dívání se dobrý
- Lehký plast
- Ne moc kvalitní
Neřekla bych, že se jedná zrovna o kvalitní výrobek. Za tu cenu jsem čekala něco víc, ale dostala jsem kus licencovaného plastu.
Krumpáč je lehký, působí dojmem, že při pádu na zem se zlomí. Koupeno jako dárek pro předškoláka, myslím si, že hodinu po předání už bude zlomený.
Za tu cenu jsem čekala prostě víc. Ale pokud někdo miluje Minecraft, asi bude spokojený.
- moc pěkný kousek
- je z pěny, takže i když šlehnutí bolí, neublíží
- při ohnutí se moc nechce vracet do původního tvaru
- asi moc dlouho nevydrží, pokud si sním děti hrají
Meč se dětem moc líbí. I když nevypadá zrovna odolně a není bezbolestný, koupě nelitujeme. Lepší jak klacky a vařečky :)