Nejnovější recenze ze sekce Dětské zbraně
- 2x vystřelen náboj a už nestřílí
Synovi koupeno k narozeninám, obrovská radost, bohužel dvakrát vystřelil a už z ní nejde střílet. Peníze vyhozené do vzduchu a teď nám tu leží jen kus plastu.
- Rychlost nabíjení
- Dva typy nástavců (pro pokročilè a začátečníky
- Nepřesná střelba
Pistol Gel blaster je hračka jak pro starší děti, tak i pro dospělè. Rychlost vystřelenè kuličky vás určitě překvapí stejně tak, jako kadence, kterou můžete volit mezi full-automat (ca. 10kuliček/s), nebo pro šetřivè jedince výstřely po jednotlivých kuličkách.
Nabíjení zbraně je jednoduchè pomocí mikro USB a tvorba kuliček "Gellet" zábavná. Ideální hračka na letní dovolenè.
- prevedenie
- bezpecnost
Gel Blaster Surge vyzera z prvého pohladu ako super zabava pre deti. Je urcena vekovej hranici 14+. Po rozbaleni a naisntalovani a nabiti pistole som si to skusil. Pride mi to ako dost nebezpecna hracka či už pre deti alebo dospelych. Skusal som strielat jednotlivo a velmi to nefungovalo, gulicky nepadali do zasobnika.
- Naučí se zodpovědnosti se zbraní.
- Aktivní zábava na čerstvém vzduchu.
- Podporuje kvalitní čas s rodinou.
Děti si mohou vytvořit vlastní herní pole a arény, což podporuje jejich kreativitu a organizaci.
- Nenechává fleky
- Pěkný design
- Někdy se gellet zasekne a nevystřelí
Moc se mi zalíbila možnost zahrát si tuhle hru a naprosto splnila mé očekávání. Oceňuji, že nemusím nikde sbírat kuličky a nebo čistit vše od barvy. Líbí se mi futuristické provedení zbraně. Hezky sedne do ruky a střílí hezky, jen se někdy zasekne a nevystřelí.
- Velké množství munice
- dva tlumiče pro různou razanci
- dva druhy střelby
- lehce vyšší cena
Hned po vyjmutí produktu z krabice nasadíte pouze předem naplněný zásobník a můžete jít do bitvy! Skvělá zábava pro děti i dospělé, troufl bych si říct pro uživatele všeho věku. Design je elegantní a dobře se Gel Blaster drží. Výhodou je velké množství munice v balení, která před použitím nezabírá skoro žádné místo. Produkt doporučuji.
- Stimuluje kreativitu a fantazii.
- Moderní a zábavný dárek.
- Zábava pro různé věkové skupiny.
Děti se s Gel Blasterem mohou bavit ve skupinách, což podporuje sociální interakci a vytváření přátelství. Gelové náboje jsou neškodné a nepřinášejí bolest. Vaše děti si tak mohou užívat zábavu střílením bez obav, že by ublížily sobě nebo ostatním.
- Zbraň je lehká, zvládne s ní střílet i malé dítě
- Součástí balení jsou ochranné brýle
- K dispozici máte 10 000 kuliček navíc
- Po kuličkách nezůstává nepořádek
- K použití doma i venku
- Baví to děti i dospělé!
- Občas se kulička ve zbrani nějak zasekne, tak stačí trochu zatřást a můžete střílet dál
- Střelba je hlasitá, ale řekla bych, že dětem se to o to víc líbí
Parádní zbraň, kterou si musíte koupit rovnou ve dvou kusech! Dostanete k tomu ochranné brýle, 10 000 kuliček ke každé navíc a hlavně možnost užít si parádní zábavu jak doma, tak venku! Kuličky jsou gelové a při zásahu se rozprsknou na drobky, které se postupně rozpadnou, až z nich nic nezbyde. Nemusíte se bát fleků na zdech nebo mokrých louží. Střely nebolí a zbraň je tak lehká, že si s ní můžou hrát i malé děti.
- ekologické
- dobře zpracované
- skvělá zábava
- občas se při jednotlivém střílení zasekne kulička a nevystřelí
Gel Blaster Surge mě překvapil svou kvalitou a spolehlivostí. Zbraň je kvalitně vyrobena a má velice uspokojivý zvuk střelby. Snadné nabíjení a dva střelecké režimy, přispěli k celkovému pozitivnímu dojmu. Nejlepší věc na celém blasteru jsou jeho náboje které jsou ekologické a nezanechávají fleky nebo nepořádek. Skvělé je i balení které obsahuje ochranné brýle a dostatek nábojů na letní zábavu.
- Pomáhá rozvíjet strategické myšlení.
- Děti se mohou stát hrdiny svých příběhů.
- Posiluje důvěru a sebevědomí.
Tato hračka je skvělým způsobem, jak děti odvést od obrazovky a zapojit je do aktivního fyzického hraní.
Reakce značky Gel Blaster
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým GEL BLASTER
- rozložitelné náboje
- střely méně bolí
- dosah střel
- jednoduchost použití
- dostatečně velký zásobník
- opatrnost s vodou kvůli elektrice
Jednoduché a intuitivní ovládání. Je fajn možnost volby mezi střílením po jedné střele, nebo po více za sekundu, taky se dá náhradní hlavní snížit dostřel (pro méně pokročilé), tato modifikace je taky fajn. Největší plus vidím v samotných střelách (gellety), ty jsou rozložitelné, bolí méně než např. ty z kuličkovky, jsou skladné (můžete si z "polotovaru" vyrobit kolik zrovna potřebujete). Zbraň má dostatečně velký zásobník na hru (objem cca 800 gelletů). Dostřel je taky dostatečný. Celkově skvělý nápad na alternativu ke kuličkovkám, vodním pistolím, nebo paintballu.
- Učí fair play a spolupráci.
- Ideální pro týmové hry.
- Zlepšuje sociální interakci.
Tato hračka rozvíjí koordinaci a smyslovou motoriku dětí, což je důležité pro jejich celkový vývoj. Gel Blaster je skvělým způsobem, jak povzbudit naše děti, aby trávily více času venku. S touto hračkou se totiž mohou bavit na zahradě, na dvoře nebo na pikniku. Věřte mi, jsem ráda, když vidím svoje děti na čerstvém vzduchu, jak si nejen hrají, ale i pohybují a užívají si přírodu
- Skvělý pro role-playing hry
- Osobní dobrodružství a mise
- Podporuje kompetitivitu
Gel Blaster je bezpečný pro děti, protože střelba gelovými kuličkami není bolestivá a nenarušuje zdraví.
- Rycjlost střelby
- Přesnost
- Bolest kuličky
- Nevhodné pro děti
Zdá se, že Gel Blaster Surge má několik výhod, jako je síla, atraktivní design, nízká hmotnost a dostupnost. Nicméně, cena může být pro některé lidi stále výzvou. Je důležité brát v úvahu svůj rozpočet a prioritu, když se rozhodujete pro takový produkt. Někdy může být dobrý kompromis mezi kvalitou a cenou nezbytný, aby se zajistilo, že budete spokojeni s vaším nákupem.
- Dává dětem svobodu projevu.
- Unikátní zážitek z hraní.
- Bezpečné gelové náboje.
S Gel Blasterem si děti mohou vytvořit různé scénáře a příběhy, což podporuje jejich tvořivost a fantazii.
Reakce obchodu GEL BLASTER
děkujeme za Vaši recenzi a za čas který jste jejímu napsání věnoval.
Tým GEL BLASTER
- Výkonné.
- Občas se zasekne
- Podporuje taktické myšlení.
- Rozvíjí koordinaci a reflexy.
- Kombinuje akci a kreativitu.
Děti si s Gel Blasterem mohou hrát venku, což je pro ně zdravé a podporuje pohyb na čerstvém vzduchu. Vidím v tom nejen zábavu, ale také mnoho příležitostí pro rozvoj a rodinnou radost.
- Nový způsob zábavy pro děti.
- Podporuje fyzickou aktivitu.
- Vhodný pro venkovní i vnitřní hraní.
Hračka Gel Blaster nabízí dětem unikátní zážitek z hraní, který je odlišný od klasických her. I když na první pohled možná vypadá jako zábava pro kluky, mohu vám říct, že má několik skvělých důvodů, proč byste měli tuto hračku zvážit i pro vaše malé princezny a malé prince.
- slabší guma - vhodné pro děti
- slabší guma - lehce praskne
"Slabší guma" je ve výhodách i nevýhodách :) minulé praky vydržely cca měsíc. Pak se gumy přetrhly i když je používají děti 10 a 12 let. Zkoušel jsem shánět jiné, bohužel jsem našel jen silné. To by zas nevydržela konstrukce. Tak jsem koupil každému tři, až to odejde, budeme řešit silnější prak i gumu...
- synovcovi (6 let) se moc líbila, nadšeně střílel celé odpoledne
- hlučná, po střelbě do terče hraje jako o život :)
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »